Opeens was daar videovergaderen

Vrijdag werd een heel andere dag. De maandelijkse ‘kantoordag’ @Rijnconsult was helemaal met online video- en samenwerkingstool Teams. De presentatie van het ontwerp van de nieuwe website, een account-overleg, het praatje van het MT, de marktgroepen, allemaal aparte sessies. Het werkte deze eerste keer ook feilloos, met ruim 40 deelnemers. Tegen 16:00 uur was alles gedaan en ik een interessante ervaring rijker. Ik had collega’s opeens ‘echt’ gezien doordat camera’s aanstonden en werkkamers, zolders, keukens, eettafels en plafonds gedeeld werden. Dat maakte deze vergaderingen zó veel persoonlijker dan elke meeting op kantoor. En heel handig: de voorzitter kon met 1 klik iedereen het zwijgen opleggen. Is nu vast de meest begeerde optie in de offline wereld denk ik 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.